Brochure-flyer

kiadványszerkesztés

Amikor az elképzelés kézzelfogható

A mai digitalizált világban kicsit háttérbe szorultak a nyomdai termékek. Én mégis bízom benne, hogy ez változni fog, és újra lesz igény gyönyörű és “illatos” nyomtatott kiadványokra.

Amikor megálmodsz egy tájékoztató füzetet, prospektust, könyvet, vagy egyéb nyomtatott anyagot, biztos nagyon várod már, hogy a kezedben tarthasd. Ezt az érzést a digitális világ nem tudja megadni. A nyomtatás, a nyomdászat ősi mesterség, remélhetőleg nem tűnik el véglegesen ez a nagyon szép, és kreatív szakma.

Ha szeretnél szebbnél szebb kiadványokat magadnak, ill. vállalkozásodnak, kérj ingyenes ajánlatot.

Arculattervezés

Az arculattervezés lényegében önmagad, vagy vállalkozásod egységes megjelenésének a kialakítása a logótól a weboldalig. De ide tartozik a névjegykártya, bélyegző, ajándéktárgyak, csomagolás, szórólap stb., attól függően mi a profilod.

Napjainkban előtérbe került a külső megjelenés, az első benyomás. Ezért is lényeges, hogyan “tálalod”, milyen “ruhába” öltözteted fel önmagad, vagy vállalkozásod. Milyen színvilágú legyen, milyen betűtípust használjunk, kik a célközönség, mi legyen az üzenete, és még sorolhatnám. 

Hogy minél előbb meglegyen a rád szabott arculatod, kérj ingyenes ajánlatot.

Készen állsz arra, hogy megvalósuljon az ötleted?

Igen, dolgozzunk együtt