Website

Weboldal készítés

Egy kis érdekesség a fogalmakról

A magyar lakosság túlnyomó többsége tévesen weboldalnak nevezi a webhelyeket, mivel az internet magyarországi elterjedésekor az angol website szót nem fordították le, kezdetben nem volt rá megfelelő magyar szó, ezért a köznyelvben tévesen a “honlap”, “weblap”, “weboldal” szavak valamelyikét használják. A honlap (az angol “homepage” szóból; más néven “kezdőlap”) pedig az adott webhelyen található weboldalak közül az elsőt jelöli, a főoldalt, azaz a kezdőlapot.  Tehát ezt is tévesen használjuk.

Forrás: Wikipédia

Mire jó egy weboldal?

Azt mondják, ha egy vállalkozás nem található meg az interneten, akkor az nem is létezik. Egy weboldal számos előnnyel rendelkezik. Kiválóan használható értékesítésre, információ szolgáltatásra, prezentációra és akár kapcsolatok kiépítésére is. Rengeteg embert el lehet vele érni, nincs nyitva tartás, nonstop működik.

Hogy mennyibe kerül?

Kényes kérdés a weboldal készítéssel kapcsolatban, az ár. Mivel több részből álló, összetett munkáról van szó, így nehéz db/árat mondani. Sok mindentől függ, és a munka alatt is sok a változás. Ezért is érdemes árajánlatot kérni, hogy munka előtt pontosítsuk az árat.

Tartalomkezelő rendszer segítségével készítek weboldalakat, a megrendelő igényeinek megfelelően, testreszabva, elérhető áron és idő alatt.

Kezdjük el, most!

Kérek árajánlatot

Prices

árlista

Weboldalt akarok, most!

Felveszem a kapcsolatot →