Website

Weboldal készítés

Egy kis érdekesség a fogalmakról

A magyar lakosság túlnyomó többsége tévesen weboldalnak nevezi a webhelyeket, mivel az internet magyarországi elterjedésekor az angol website szót nem fordították le, kezdetben nem volt rá megfelelő magyar szó, ezért a köznyelvben tévesen a “honlap”, “weblap”, “weboldal” szavak valamelyikét használják. A honlap (az angol “homepage” szóból; más néven “kezdőlap”) pedig az adott webhelyen található weboldalak közül az elsőt jelöli, a főoldalt, azaz a kezdőlapot.  Tehát ezt is tévesen használjuk.

Forrás: Wikipédia

Sok a szöveg…

Hogyan lesz weboldalam?

  • Szükséged lesz tárhely szolgáltatóra, domain névre és SSL tanúsítványra. Ezekről itt olvashatsz. Ha nem tudod hogyan állj neki, segítek. Tudd, hogy ez a Te költséged, a weboldal árában nincs benne.
  • Egyeztetjük a koncepciót, a designt. (az oldalad célja, menüpontok, aloldalak, színpaletta, arculat, stb. …)
  • Tartalomkezelő rendszer segítségével elkészítem az oldal vázát, felépítését, fotókkal, ikonokkal. Ha megfelel, folytatjuk a közös munkát, és ekkor kapsz egy résszámlát a teljes összeg 30%-ról.
  • Kifizetés után elkészítem a végleges változatot, amihez megkapom a szövegeket, esetleg saját fotókat. Kétszer javítom díjmentesen a verziót. Elkészülés után megkapod a végszámlát.
  • Kiegyenlítés után átadom a hozzáférési adatokat.

Mire jó egy weboldal?

Azt mondják, ha egy vállalkozás nem található meg az interneten, akkor az nem is létezik. Egy weboldal számos előnnyel rendelkezik. Kiválóan használható értékesítésre, információ szolgáltatásra, prezentációra és akár kapcsolatok kiépítésére is. Rengeteg embert el lehet vele érni, nincs nyitva tartás, nonstop működik.

Tartalomkezelő rendszer segítségével készítek weboldalakat, a megrendelő igényeinek megfelelően, testreszabva, elérhető áron és idő alatt.

Ár: 68.890 HUF

Az ár nem tartalmazza a tárhely-domain név-SSL tanúsítvány árát!
Az ár bruttó, alanyi mentes adózású!

Copyright © 2023 beasign