Oldal kiválasztása

It’s me

Magamról

Kezdetek…

A kreativitás gyerekkorom óta része az életemnek. Valamilyen módon mindig jelen volt, hol varrni tanultam, hol barkácsoltam, de rajzolgattam is. Első számítógépemet 25 éves koromban kaptam, akkoriban még mátrix nyomtatón jelent meg 1-1, betűkből kirajzolt alakzat.

Fejlődött a technika, vele együtt én is, de amolyan “sufnituning” módon készítettem a barátoknak, ismerősöknek a meghívót, névjegykártyát a Word-ben. Hobbi volt, élveztem az alkotást, nem gondoltam arra, hogy komolyabban foglalkozzam a grafikával, designnal. Teltek az évek, dolgoztam több helyen is, de nem találtam a helyem, tettem a dolgom, kihozva mindenből a maximumot, de nem volt meg AZ érzés.

Nincsenek véletlenek…

Egyszer csak megtalált a webdesigner tanfolyam. Elsőre csak elolvastam minden tudnivalót, de túl drágának gondoltam, nem foglalkoztam vele. Aztán folyamatosan megtaláltak ezek a tanfolyamok, jöttek az infók, így belevágtam. Éppen nem volt laptopom, se számítógépem, sem korlátlan netem, és nem volt időm sem, de elkezdtem és sikeresen el is végeztem. ( Azóta van minden 😉 )

Elsősorban magánszemélyeknek, kisvállalkozásoknak, szervezeteknek készítek weboldalt, arculattervezést, nekik segítek megjelenni a nagyvilágban. Időközben elvégeztem egy kiadványszerkesztő kurzust is, így már különböző nyomdai anyagokat is tudok készíteni, pl. magazin, prospektus, könyv tördelés, szórólap, plakát, stb. …

Tekintsd meg referencia munkáimat, hozd meg a számodra legjobb döntést, ha ez én vagyok, vedd fel velem a kapcsolatot.

Minden jót kívánok Neked!

Kezd el most

Valósítsd meg az

álmod!

Készen állok, dolgozzunk
együtt

Copyright © 2024 beasign